Wie zijn wij

Zelfstandige professionals

We zijn een collectief van zelfstandige professionals die gevestigd zijn in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Ons specialisme is het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van oudere  medewerkers in opdracht van organisaties en bedrijven, vanuit een multidisciplinaire aanpak. We zijn een kleine organisatie met korte lijnen en zonder overhead.

Wij zijn adviseur, trainer, seniorencoach, HR-professional, ontwikkelingspsycholoog  en projectmanager. Mede door deze diversiteit binnen het collectief is bij iedere opdracht maatwerk mogelijk.

Wij zijn flexibel, creatief, concreet, oplossingsgericht  en inzetbaar op verschillende niveaus in een organisatie of bedrijf. Binnen Het Collectief wordt de kwaliteit en de continuïteit van elke opdracht gewaarborgd.

Elke professional binnen Het Collectief heeft persoonlijk en beroepshalve ervaring met de problematiek van senioriteit in relatie tot werk en snapt als geen ander de problematiek, bij zowel werkgevers als medewerkers.

Onze kernwaarden 

  • Geloof in de veranderbereidheid van bedrijven en organisaties
  • Eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers
  • Geloof in het leervermogen van mensen, dus geloof in de kracht van de senior

Wij stellen ons graag aan u voor:

jan bijgesneden

Jan Moes

Babs-half bijgesneden

Babs van Camp 

 Marlou bijgesneden

Marlou Min

foto Marieke-verkleind

Marieke de Blank

Katrien foto buiten

Katrien Blaauw

Aanvullend beschikken we in ons netwerk ook over een deskundige op het gebied van arbeidsbemiddeling, een gezondheidscoach  en een pensioendeskundige,

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement