Marlou Min

Geboren in 1953. Ontwikkelingspsycholoog en professional op het gebied van beroepsonderwijs en scholing. Ik heb ervaring als docent, coördinator, beleidsmedewerker, afdelingshoofd, directielid en projectmanager.

Jarenlang was ik betrokken bij O&O fondsen, scholingsfondsen en opleidingsafspraken in verschillende branches in de bouw- en houtsector. Ook leverde ik een bijdrage aan de totstandkoming van wet- en regelgeving bij de landelijke overheid.

Ik spreek de taal van het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.

Mijn vakgebied is Onderwijs en Arbeidsmarkt, met als specialisatie beroepsonderwijs, learning on the job en een leven lang leren. Ik heb recente ervaring met de ontwikkeling van een sectorplan over interne en externe mobiliteit en empowerment voor werkzoekende 50 plussers.

Ik kan een innovatieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat zij op de toekomst zijn voorbereid.

Complexe vraagstukken zijn voor mij een uitdaging, zeker als er meerdere partijen betrokken zijn. Ik heb ervaring in het optimaliseren van samenwerking tussen ketenpartners.

Mijn sterke kanten zijn: procesmatige sturing, analytisch vermogen, inhoudelijke kennis, financieel inzicht, enthousiasme, creativiteit, focus en verkrijgen van commitment en draagvlak.

Meer over mij vind je op mijn website http://www.marloumin.nl

Je kunt mij bellen op 06-53934372 of mailen marlou@hetalphenscollectief.nl

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement