Marieke de Blank

foto Marieke-verkleindGeboren in 1957. Vitaliteits- en systeemcoach.  Dit doe ik vanuit Leidraad, mijn eigen organisatie. Vanaf 1997 heb ik gewerkt als HBO geschoold maatschappelijk werker bij diverse instellingen in de gezondheidszorg en de welzijnssector. In de periode daaraan voorafgaand werkte ik vele jaren in het bedrijfsleven.

Ik heb ervaring op het gebied van coaching, verlieskunde bij gestapelde verliezen, belangenbehartiging, casemanagement en mediation. Om op professionele wijze dit werk te kunnen uitvoeren heb ik diverse Post-HBO opleidingen gevolgd.

De ervaringen van mensen waarvoor ik werk en mijn eigen ervaringen prikkelen mij opzoek te gaan naar antwoorden en nieuwe oplossingen. Ik geloof in de kracht, buigzaamheid en creativiteit van mensen. In het werk, thuis én in de verbinding tussen alle systemen waarvan een mens deel uitmaakt.

Systemen beïnvloeden elkaar. Een mens maakt van alles zijn eigen verhaal om zo betekenis te kunnen geven aan de gebeurtenissen in het leven. De verhalen worden werkelijkheid en kunnen op die manier gedachten van mensen vastzetten, een starheid veroorzaken. Dit kan verandering tot een ingewikkeld proces maken. Met deze kennis en ervaring ben ik me gaan verdiepen en scholen in Neuro Semantiek, Psychodynamiek, Systemisch werk en de Chinese filosofie. De antwoorden die ik daarmee vind en hoe ik daarvan gebruikmaak vormen dan ook de basis van mijn werk als coach.

Om in mijn vakgebied te groeien en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het werkveld, besteed ik veel aandacht aan intervisie en scholing.

Mijn specialisme is coachen van mensen met een ruime mate van werk- en/of levenservaring. Tevens ben ik ervaren coach voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Meer informatie vind je op mijn website: http://www.leidraad.net
Je kunt me bellen op 06-20395108 of mailen info@leidraad.net.

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement