Katrien Blaauw

Geboren in 1966. Opgeleid als dietist heb ik ervaring opgedaan in de intramurale gezondheidszorg, de extramurale gezondheidszorg, het onderwijs en in het bedrijfsleven, waar ik management ervaring opdeed op het gebied van communicatie en marketing rondom voeding.
Vervolgens heb ik bij het IBO in Zeist een opleiding tot bedrijfskundige gevolgd, waarna ik mijn eigen organisatie startte in 2007.
Maatwerk op het gebied van voeding, dieet en leefstijl staat daar op de voorgrond.
Inmiddels mag ik leiding geven aan een team van diëtisten die in de regio Alphen aan den Rijn, aan het werk zijn binnen centra voor jeugd en gezin, verzorgingshuizen, huisartsen praktijken, scholen voor speciaal onderwijs, fysiotherapiepraktijken, bedrijven en sportorganisaties.

Als vakspecialist op het gebied van voeding, dieet en leefstijl  probeer ik dagelijks zo goed mogelijk ondersteuning te geven aan  het veranderen van gewoonten bij het individu met als doel een betere gezondheid op korte en langere termijn. Deze verander trajecten kunnen zowel 1 op 1 als in groepen  worden vormgegeven.
Daarnaast geef ik leiding aan en team van HBO opgeleide collega’s die ieder binnen hun eigen werkomgeving invulling geven aan voedings- en dieetadvies op maat.

De ervaring die ik heb mogen opdoen in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven maakt dat ik succesvol en flexibel ben in het vormgeven en inzetten van voeding- en leefstijl- verandertrajecten binnen organisaties.

Mijn sterke kanten laten zich omschrijven als:  vanuit inhoud naar resultaat, creatief, gericht op samenwerken en  enthousiast.

Wil je meer weten over mij, kijk dan op www.vodiservice.nl

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement