Jan Moes

Geboren in 1957. Sinds 1985 ben ik werkzaam als trainer en coach. Als onderwijskundig adviseur heb organisaties geadviseerd over opleiding en ontwikkeling. Ik heb voor verschillende trainingsorganisaties gewerkt in de profit en non-profitsector. Mijn bijzondere belangstelling voor senioren, zowel in relatie tot werk als in psychosociaal opzicht en eigen ervaringen, hebben er toe geleid dat ik mijn eigen onderneming, Seniority.nu, heb opgericht.

Ik ben aan de Academie voor Psychodynamica opgeleid als Psychodynamisch Seniorencoach en heb opleidingen gevolgd op het gebied van Verlieskunde en Systemisch Werken.

Als professioneel coach zet ik mij met hart en ziel in voor de belangen van mijn cliƫnten zodat zij in staat gesteld worden hun ontwikkelingsdoel te realiseren. Anders gezegd: Ik begeleid je om, met alle wijsheid, kennis, ervaring en kracht die jij in je hebt, je problemen aan te pakken of op te lossen.

Ik geloof in de kracht van de senior en wat ze als mens en medewerker hebben te bieden.

Om mezelf te blijven ontwikkelen neem ik deel aan intervisiegroepen om met vakgenoten kennis en ervaring uit te wisselen.

Meer informatie vind je op mijn website http://www.seniority.nu

Je kunt mij bellen op 06-55490006 of mailen jan@hetalphenscollectief.nl

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement