Jan Boerefijn

Geboren in 1956 in Alphen aan den Rijn. Vanuit ICT (netwerkbeheer) en Horeca (eigenaar 2 cafés) sinds 1999 actief als uitzendondernemer gericht op ervaren personeel. In m’n vrije tijd ben ik actief als voetbaltrainer/coach. Zelf doe ik aan volleyballen, hardlopen, fietsen en  schaatsen. Daarnaast ben ik nog bestuurslid van het ‘Ronald McDonald Businessbreakfast Alphen’ een netwerk van een 100-tal ondernemers die het Ronald McDonaldhuis in Leiden ondersteunen .

Met Ervaring Werkt richt ik me vooral op de bemiddeling van (tijdelijke) arbeidskrachten met relevante praktijkervaring, zodat deze moeiteloos in bestaande bedrijfsprocessen kunnen worden ingepast. Uiteraard verzorgt Ervaring Werkt als totaalleverancier ook de werving en selectie van al dan niet tijdelijke arbeidskrachten en ZZP-ers. ErvaringWerkt werkt regionaal sinds 1999. Door dit langdurig bestaan heeft het een sterke band met het bedrijfsleven in de regio. Deze regio strekt zich uit van Hazerswoude/Koudekerk t/m Woerden en van Nieuwkoop t/m Waddinxveen, kortom de regio rond Alphen aan den Rijn.

De diensten van ErvaringWerkt zijn:

 Uitzenden

Al vanaf 1999 hebben wij ervaring met het uitzenden van mensen met langdurige werkervaring in zeer uiteenlopende functiegroepen en van uitvoerend werk tm HBO niveau. Ons specialisme is het bemiddelen van ervaring!

 Begeleiden ‘Van werk naar werk’

Voor werkgevers is het van groot belang het personeel volgens goed werkgeverschap te begeleiden. Zowel bij de instroom als de uitstroom van personeel.

 Werving en Selectie

Op basis van het functieprofiel selecteren wij kandidaten uit onze database (of eventueel ook daarbuiten indien nodig of gewenst). Door onze unieke selectie-software kunnen wij meestal vrij vlot een aantal kandidaten voorstellen.  Deze mensen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geselecteerd, de referenties nagetrokken en een uitvoerige intake mee gedaan.

 Onderdeel van de S.I.B. (Social Impact Bond)

Met diverse bedrijven worden afspraken gemaakt voor het inzetten van ‘Statushouders’ en langdurig werklozen. Vanuit de ‘SIB’ worden mensen gerekruteerd en geschoold (denk m.n. aan VCA, volrkheftruck diploma) zodat ze goed inzetbaar zijn.

Kortom alles wat met duurzame inzetbaarheid te maken heeft.

Zuidpoolsingel 172 L
2408 BR Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-419902
Mail: info@ervaringwerkt.nl
www.ervaringwerkt.nl

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement