In de pers

Alphens Collectief geeft workshop tijdens de week van het werk

In de Week van het Werk, op donderdag 9 november verzorgde het Alphens Collectief een workshop over duurzame inzetbaarheid aan de hand van het Huis van Werkvermogen.

Publicatie van het Sociaal Cultureel Planbureau

Arbeidsmarkt in kaart: werkgevers 2017 is een digitale publicatie (‘card stack’), opgebouwd uit meerdere op zichzelf staande pagina’s of ‘kaarten’. Iedere pagina gaat in op een specifiek thema, gebaseerd op gegevens uit het Arbeidsvraagpanel, een onderzoek onder werkgevers. De kaarten beschrijven de manier waarop werkgevers hun personeelsbeleid vormgeven en investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Alphens Collectief geeft Masterclass Duurzame Inzetbaarheid

Op 1 juni jl. heeft het Alphens Collectief op uitnodiging van de Alphense Ondernemersvereniging VOA een masterclass gegeven over duurzame inzetbaarheid. Lees hier verder.

Over de 50 plusser: geen last, maar lust!

In ForYou Magazine, editie 1/2017 staat een artikel van Jan Moes over de voordelen van de 50 plussers in organisaties.  Kijk hier voor het Magazine (bladzijde 15) of hier voor het artikel.

Het Alphens Collectief  over duurzame inzetbaarheid

Het Alphens Collectief weet hoe je vijftigplussers vitaal en duurzaam inzetbaar houdt. Lees het artikel over het Alphens Collectief in het vakblad Ondernemersbelang.

Het Alphens Collectief aan de ronde tafel over duuzaamheid

Rond de Utrechtse tafel over duurzaamheid schaarden zich ondernemers met verschillende aanvliegroutes op dat thema. Dat leverde een breed spectrum aan inzichten aangaande milieu- en sociale aspecten op en opende bovendien interessante vensters op de toekomst. Lees hier meer.

Keurmerk gezond bedrijf

Stichting Gezondheid Nederland heeft in samenwerking met de Universiteit van Wageningen onderzoek gedaan naar de aanpak van ziekteverzuim in Nederland. Stichting Gezondheid Nederland heeft met educatie meer dan 50.000 mensen geholpen aan een gezondere levensstijl. De Universiteit van Wageningen is een autoriteit op het gebied van gezondheid. Lees hier meer.

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement