In de pers

Alphens Collectief geeft Masterclass Duurzame Inzetbaarheid

Op 1 juni jl. heeft het Alphens Collectief op uitnodiging van de Alphense Ondernemersvereniging VOA een masterclass gegeven over duurzame inzetbaarheid. Lees hier verder.

Over de 50 plusser: geen last, maar lust!

In ForYou Magazine, editie 1/2017 staat een artikel van Jan Moes over de voordelen van de 50 plussers in organisaties.  Kijk hier voor het Magazine (bladzijde 15) of hier voor het artikel.

Het Alphens Collectief  over duurzame inzetbaarheid

Het Alphens Collectief weet hoe je vijftigplussers vitaal en duurzaam inzetbaar houdt. Lees het artikel over het Alphens Collectief in het vakblad Ondernemersbelang.

Het Alphens Collectief aan de ronde tafel over duuzaamheid

Rond de Utrechtse tafel over duurzaamheid schaarden zich ondernemers met verschillende aanvliegroutes op dat thema. Dat leverde een breed spectrum aan inzichten aangaande milieu- en sociale aspecten op en opende bovendien interessante vensters op de toekomst. Lees hier meer.

Europese Subsidie

Bedrijven en instellingen kunnen van 14 november tot en met 25 november 2016 wederom een aanvraag indienen bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden. Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal tienduizend euro, op voorwaarde dat deze zelf de andere helft van de projectkosten bijlegt. Lees hier meer.

Keurmerk gezond bedrijf

Stichting Gezondheid Nederland heeft in samenwerking met de Universiteit van Wageningen onderzoek gedaan naar de aanpak van ziekteverzuim in Nederland. Stichting Gezondheid Nederland heeft met educatie meer dan 50.000 mensen geholpen aan een gezondere levensstijl. De Universiteit van Wageningen is een autoriteit op het gebied van gezondheid. Lees hier meer.

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement