Babs van Camp

Geboren in 1964. HR professional en (ervarings)deskundige op het gebied van de nieuwe arbeidsmarkt. Ik heb HBO Personeel en Arbeid gestudeerd, aangevuld met onder andere trainingen op het gebied van Coaching, Opleiding & Ontwikkeling en een post HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie.

Als HR professional heb ik ervaring in de detailhandel, dienstverlening, consultancy en not for profit. Daarnaast heb ik bij WerkVinden2.0 werkzoekenden begeleid om steviger in de schoenen te staan en sollicitatievaardigheden te verbeteren en was ik ook bestuurslid.

Op dit moment werk ik als HR Adviseur bij een welzijnsorganisatie, waar volwassen arbeidsverhoudingen en duurzame inzetbaarheid speerpunten zijn. Het is een branche die ontzettend in beweging is en waar de medewerkers vooral gewend zijn met de ander bezig te zijn, in plaats van met zichzelf.

Opleiding & ontwikkeling vormen de rode draad in mijn carrière. Ik zet mijn brede ervaring graag in voor HR-vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid en mobiliteit, regie nemen over de eigen loopbaan en/of medewerkers helpen richting arbeidsmarkt.

Meer over mij vind je op mijn website http://www.emotionhr.nl.

Je kunt mij bellen op 06-28543539 of mailen babs@hetalphenscollectief.nl

Professionals op het gebied van coaching, training, advies, personeelsbeleid, gezondheid en projectmanagement